Leven in Friesland

Watersportcamping Heeg.
Als je aan Friesland denkt, denk je vrijwel direct aan water, natuur, rust en watersport. Op deze prachtige locatie direct aan het water bevinden zich alle ingrediënten voor een perfecte vakantie of weekend weg. Denk aan wakker worden door de vogels samen met het klotsende geluid van water en wind. Versgebakken broodjes die voor je klaarliggen in de prachtig tot strandtent omgebouwde scheepscontainer. Je kunt hier met de kano het water op gaan, terwijl de zon langzaam opkomt en de natuur wakker kust. Wanneer de haan begint te kraaien weet je dat er weer een nieuwe prachtige dag aanbreekt. Om het helemaal compleet te maken, kun je de dag eindigen in een op houtgestookte DUTCH tub…
Watersportcamping Heeg heeft zowel trekkersplaatsen, als prachtig ingerichte chalets. De camping heeft ruime plekken, een kinderveld met speeltoestellen, een chill-hoek, steigers en een strandje. De 6 chalets zijn allen voorzien van een thema en ademen rust en sfeer uit. Voor zowel jong en oud, met kinderen of zonder kinderen, hier is alles mogelijk. Het loopt vlekkeloos in elkaar over. Het is tevens een goed uitgangspunt voor de sportieve mens van hieruit kun je bijvoorbeeld heel goed fietsen, wandelen, suppen en varen.
De eigenaren Karin en Jacob werken volgens hun eigen ontwikkelde methode, waarbij gastvrijheid, persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan! Welkom voel je je er zeker. Ze zorgen voor jou, waardoor jij kunt ontzorgen.
Kom gauw, voor de perfecte vakantie hoef je echt niet ver te rijden!
Watersportcamping Heeg

Bron: http://www.leveninfriesland.com/