Business events

Vergaderen en zakelijke events

Bij de ontwikkeling van Camping Vrijhaven is zoveel mogelijk ingezet op toekomst bestendig ondernemen. Zo sturen we op minder afval en verspilling, schonere lucht, grond en water. Voor ons is het ook vanzelf dat we inclusief ondernemen. Steeds maar weer maken we hierin kleine stapjes. Maar na 33 jaar zijn dat een hele boel zaken. Op de website kan je onze reeds ontwikkelde groene initiatieven lezen. Net als onze grote groene agenda tot 2028. Zo is onze camping permanent in groene ontwikkeling. In het groen vergaderen heeft nog meer voordelen. Want onderzoek heeft aangetoond dat jezelf onder dompelen in de natuur leidt tot het maken van betere beslissingen. En wie wil dit nu niet?

locatie voor vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten

Camping Vrijhaven is naast kamperen een uitermate geschikte locatie voor vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten die gericht zijn op innovatie, intuïtie en inspiratie. Het is een plek voor bezinning en nieuwe inzichten. Voor creativiteit en out of comfortzone. In samenspraak met jou kunnen we op maat gemaakte programma’s aanbieden. Ook kun je op Camping Vrijhaven verschillende velden huren voor een eigen event. We kijken uit naar je reactie en plannen graag een persoonlijk gesprek om te kunnen onderzoeken wat we voor jullie kunnen betekenen.

“De verrassende omgeving, de humor en de activiteiten stonden garant voor een fijne en doelgerichte bijeenkomst” De verschillende velden van Camping Vrijhaven zijn per dagdeel te huren. Met of zonder gedeeltelijke of complete (groene) catering. Vertel ons jullie wensen en wij gaan dit voor jullie regelen. Er is een strandbarretje en we kunnen verschillende maten van groeptenten plaatsen. Vanzelf is alle standaard materiaal beschikbaar: Flipover, stiften, post-its, schermen. Mocht je nog expliciete wensen hebben, dan organiseren we dat graag voor je.

  • Veld 4, max 50 personen bij overnachten
  • Veld 5, max 65 personen bij overnachten
  • Beide velden bij mooi weer, zonder overnachten: max 200 personen

Auto’s kunnen op het terrein worden geparkeerd.