Grassprietverhuren juni 2018

Wat is deze maand weer voorbij gevlogen. Ik weet niet of het kwam doordat we en een Duits topweekend hadden, Jacob en de jongens een weekje op vakantie waren. We direct na hun vakantie hoorde dat de tweeling was geslaagd voor hun eindexamen. Onze oudste dochter Judith die bevallen is van onze 1e kleindochter, of de drukte rond de organisatie samen met Studio Why, van de 1e friese Innovation Games.

Kortom, het was een maand waarbij niet een dag ook maar een klein beetje normaal leek te zijn. De ene mijlpaal na de andere. Bijna geen tijd voor de gewone, operationele werkzaamheden. Gelukkig hebben we een fijn team, die ons daarbij goed op koers hielden en vroegen of ze niet het chalet moesten schoonmaken, de Dutchtub ergens moesten plaatsen of het toiletpaviljoen niet weer eens van buiten een sopbeurt moest hebben.
De zomer is begonnen en de meeste zomervakanties zullen de komende weken worden gevierd. We hebben zin in het hoogseizoen. Kom maar op met al die gasten die nu juist meestal iets langer blijven dan 1-3 dagen zoals in het voorjaar. We kijken uit naar het effect van de “verjongingskuur” die we normaalgesproken op onze gasten hebben. Daar doen we het voor! Dat ze maar weer vol energie en inspiratie naar huis mogen gaan.

We kijken er naar uit om in de hectiek en dynamiek te mogen leven. Even knallen met elkaar en samen iets moois neer mogen zetten! We kijken uit naar de projecten die we in Augustus nog hebben op onze camping. Kortom, ook deze maand vloog voor ons voorbij. We hebben nog nooit zoveel zonnige en zomerse dagen gehad in het voorjaar. Zolang als we de camping hebben niet. Dat was te merken aan de drukte en natuurlijk aan de gasten. Want is het zonnig weer, dan lijkt alles zoveel makkelijker te gaan!
We staan te popelen om de drukke juli en augustusmaand in te duiken. Niet alleen omdat we dan hier in de regio heel veel mooie projecten hebben vanwege de culturele hoofdstad, niet alleen vanwege het feit dat er juist in deze twee maanden extra internationale gasten komen. Maar ook gewoon omdat ze zo lekker dynamisch zijn. We kijken naar jullie uit! Zien we jou ook op onze camping?