Optimist

Optimist

Wie heeft er niet in leren zeilen?

De Optimist is een eenpersoons zeilboot voor kinderen, ideaal om in te leren zeilen of om het nog beter te leren. Je kunt bij ons een Optimist huren en in het hoogseizoen bieden we ook zeillessen in groepsverband aan.

Het relatief ondiepe vaarwater van het ‘doodlopende’ meertje bij Camping Vrijhaven, maakt dat je dit water kunt vergelijken met een woonerf. Veiliger leren zeilen kan bijna niet!

Optimistencursus volgen?

Tijdens het hoogseizoen bieden we deze cursus aan. De lessen worden in groepsverband gegeven op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur. De vorderingen worden nauwkeurig per kind bijgehouden en het kind ontvangt een mooi boekje met daarin afgetekend de vorderingen. De cursus is voor kinderen die in het bezit zijn van een zwemdiploma en tussen 8 en 13 jaar zijn.

Kosten voor de optimistencursus

De kosten hiervoor zijn €135,- per kind met eigen Optimist. Het dragen van een zwemvest tijdens de cursus is verplicht. Mocht je zelf geen Optimist hebben, dan kun je die bij ons huren.

Een optimist kan je al op onze camping huren vanaf 60€ per dag. Voor een uitgebreid prijs overzicht zie: Handige info & prijzen

Meer weten of reserveren0515 44 23 28

Reserveren

Wij hebben geen ingewikkeld reserveringssysteem. We houden het graag persoonlijk en eenvoudig. Stuur daarom via het formulier je gegevens naar ons toe en wij nemen zo spoedig mogelijk, maar altijd binnen 24 uur, contact met je op.

✓ Valid number ✕ Invalid number
DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ