Seizoensplaats

Seizoensplaats

Seizoensplaats in Heeg

Stel je voor, dat je een heerlijk plekje hebt waar je in de weekenden, na je drukke werkweek naartoe kan gaan. Waar gewoon alles al is, dat je nodig hebt om weer even helemaal op adem te kunnen komen. Het enige dat je meeneemt is een klein tasje met daarin het boek dat je aan het lezen bent, je tandenborstel en een verse handdoek.

Een weekendje heerlijk vooral buiten leven. Geen wifi, geen clubjes van de kinderen. Een plek waar juist even heel veel niet is. Maar ook een hoop wel: de vogeltjes horen fluiten en de wind lekker door je haren. De zon voel je nog heerlijk nagloeien op je gezicht. Een plekje waar je helemaal niets hoeft en alles wat je fijn vindt, binnen handbereik is. De boot ligt aan de steiger, geduldig te wachten totdat jij aan boord wil stappen.

De fijne zielsverwanten die je op het dijkje ontmoet. De kinderen die direct opzoek gaan naar hun camping vriendjes. En s’morgens op het fietsje even vers suikerbrood en stokbrood halen bij het bakkertje in het dorp. Je eigen plekje waar je de stad niet meer hoort en ruikt. Hier ben je echt even in een andere wereld. Hier zou ook jullie caravan, busje of (safari) tent kunnen staan. We hebben nog een paar seizoenplaatsen met ligplaatsen voor je boot vrij. Vraag even naar de mogelijkheden, want elke plaats is net even anders.

Seizoensplaatsen 1 april- 1 oktober

Seizoensplaatsen 1 april- 1 oktober

Seizoenplaats 100m2, incl electra € 2105
Seizoenplaats 100m2, incl electra en ligplaats tot 2,0m € 2705
Seizoenplaats 100m2, incl electra en ligplaats tot 2,5m € 2880
Seizoenplaats 130m2, incl. riool & electra € 3085
Seizoenplaats 130m2, incl. riool & electra en ligplaats tot 1,5m € 3575
Seizoenplaats 130m2, incl. riool & electra en ligplaats tot 2,5m € 3860

Overige seizoensprijzen

Winterberging 155
Wateraansluiting 250
2e auto of meer 200
Trailerstalling 200

Meer weten of reserveren0515 44 23 28

Reserveren

Wij hebben geen ingewikkeld reserveringssysteem. We houden het graag persoonlijk en eenvoudig. Stuur daarom via het formulier je gegevens naar ons toe en wij nemen zo spoedig mogelijk, maar altijd binnen 24 uur, contact met je op.

✓ Valid number ✕ Invalid number
DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ