Augustus, alles lijkt simpel en dat is het ook!

Augustus, echt zo’n maand om fijn te relaxen en de boel de boel te laten. Weg van de dagelijkse hectiek. Even midden in de natuur, lekker kamperen aan het water. ’s Avonds genieten van de zonsondergang vanaf het dijkje en daarna lekker nazitten onder de ruisende bomen bij een vuurtje. Bij ons kan dat. Ben jij goed in vakantievieren? Hier nog wat blijmakers ter inspiratie: 

Yoga op het strand
Op 21, 24 en 27 augustus kun je heerlijk de dag beginnen met een Hatha Yoga-sessie op het strandje van onze camping. De les is voor iedereen geschikt, ook al heb je geen yoga ervaring. Hatha Yoga is ontspannend en verkwikkend en al helemaal in de buitenlucht op ons strandje met uitzicht op het water. 

Om 9.50 uur verzamelen we bij het strandje. Als je hebt neem dan je eigen mat of een doek mee en eventueel een dekentje en een flesje water. De les is van 10 tot 11 uur. Aanmelden kan bij de receptie of bij Stephanie (liefst via een whatsapp berichtje: 06 14 59 14 94). Let op: de les gaat door bij 3 deelnemers of meer (max. 10 deelnemers). En de kosten? Die bedragen €10 contant of per tikkie.

Namasté!

Koel, koeler, coolst! Tip van Karin
Nog niet eerder zag Karin zo’n gave koelbox. Deze retro eyecatcher is niet alleen leuk, maar ook nog eens duurzaam geproduceerd. Hij is licht van gewicht, stevig en 100% recyclebaar. De Polarbox is er met een 12 en een 20 liter inhoud. Daar gaan heel wat koude drankjes in! Hij wordt geleverd met verstelbare band, waarmee het deksel (ook dienblad) kan worden vastgemaakt. Zo neem je hem handig overal mee naar toe. Is dat cool of niet? De Polarbox is verkrijgbaar bij kampeerwinkel Obelink of via de website van The Retro Family. 

Laat je licht schijnen..
En nog zo’n handig en leuk ‘campingding’ van Karin’s verlanglijstje. Bij de Hema is dit setje glazen mason jar lampjes te koop. Ze werken op zonne-energie. Super makkelijk! Zo hoef je nooit batterijen te vervangen. Met hun warme en gezellige licht verlichten ze je tent of caravan, maar je kunt ze ook buiten neerzetten of ophangen aan je tent of in een boom.

Zon, zand en nieuwe zitjes met strandparasols: Zzzzzzalig!
Een dagje strand is heerlijk om je zinnen te verzetten. Warm zand onder je voeten met zicht op het water dat twinkelt in het zonlicht…. En daarvoor hoef je niet eens de camping af. We hebben ons strandje net helemaal gerestyled. Kijk maar eens hoe mooi het nu is!  Vrolijke vlaggetjes wapperen en we hebben een paar ligbedjes met parasols neergezet op een mooi vloerkleedje. De eerste reacties zijn al super positief! Tijdens de openingstijden van ons strandbarretje Zimpel, staan de bedjes en parasols klaar voor gebruik. 

Zimpel geluk!
En nu we het toch over Zimpel hebben, heb jij de nieuwste lekkernij er al geproefd? Heerlijke, verse cannoli! Het is een Italiaanse lekkernij die het midden houdt tussen een fijn koekje en een gebakje. We hebben ze in vier smaken. De perfecte traktatie om jezelf en je familie te verwennen. Je kunt ze ook in cadeauverpakking meenemen voor thuis. Voor je buurvrouw bijvoorbeeld die op de post en je huis heeft gepast of je zus die op je kat paste. 

Live on the beach!
Wat is er fijner dan een vakantiedag al dansend met je voeten in het zand af te sluiten? Zaterdagavond 6 augustus geniet je, hopelijk bij een mooie zonsondergang, van livemuziek op ons strandje. Jelle Wietze Hogeterp komt langs met zijn gitaar en speelt en zingt nummers van The Police, Sting én van hemzelf. Ben jij erbij?  

Bekijk de nieuwsbrief