Heegwater 1: 2021. droom je even mee? (sneak peek)

2021, we kijken vooruit!
Het is moeilijk plannen maken als alles onzeker is, maar laten we er met zijn allen het beste van maken. We wensen je een 2021 vol kansen en mogelijkheden. En als je het nodig hebt een dikke knuffel en alles om het hoofd boven water te houden.
Zondag 3-1-2021 SNERT! Meet-Greet and Eat met onze vaste seizoensgasten

De winter is nog niet voorbij, maar toch is het leuk om alvast weer stiekem over het voorjaar te dromen. De dagen beginnen te lengen, de zon komt vroeger op en de reserveringen stromen binnen. Vooruitstrevend als we zijn hebben we de afgelopen tijd meer gedaan dan alleen uitslapen. We keken ook hoe we onze camping weer mooier, duurzamer en meer circulair konden maken. In de komende nieuwsbrieven meer daarover. Ook zijn we druk met het snoeien van bomen en struiken en bereiden we onze grassprieten alvast voor op een mooi nieuw kampeerseizoen. Dromen jullie mee?

Het wordt spannend…
Al jaren zetten wij maximaal in op duurzaamheid en circulair ondernemen en daar zijn wij megatrots op! Daarom worden we volgende week gekeurd voor het Green Key Certificaat. Bloedspannend, want wordt het Brons, Zilver of Goud voor ons? Een Green Key Certificaat krijg je niet zomaar. Green Key is hèt internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. De beoordeling door het keurmerk is streng. Fingers crossed!

Een ode aan het vrouwenlichaam
In het kloppend winkelhart van Leeuwarden, vlakbij de Oldehove, vind je de Kleine Kerkstraat. Al tweemaal werd dit winkelstraatje uitgeroepen tot de Leukste Winkelstraat van Nederland. Geen wonder met zo’n variëteit aan originele winkeltjes. Op nr. 18 vind je het lingerieparadijs Famke C. Eigenaresse en contourspecialiste Siegrid verkoopt hier niet alleen de prachtigste bh’s voor een 5-sterrendecolleté, maar ook underwear en badmode van stuk voor stuk mooie merken. En ook nog eens betaalbaar. Om te onderstrepen dat Famke C. er is voor alle vrouwen met rondingen variërend van een maatje minder tot meerdere maatjes meer, lanceerde ze ook nog eens een kunstkalender met prachtige vrouwen. Body positive dus! Nieuwsgierig naar Famke C.? Klik hier.

To do in 2021
Het kan niet anders. Eens moet de horeca toch weer open gaan. Ontbijt, lunch, borrel, diner? We tippen ook in 2021 graag weer de leukste hotspots en restaurants in onze omgeving. Brasserie De Mallemok is er zo eentje. In deze stadsboerderij uit 1822 in de kleinste stad van Friesland, Sloten, koken ze authentiek en ambachtelijk. Eerlijke producten uit de lokale omgeving. Koken op open vuur, roken, pekelen, langzaam garen in de Tube Smoker of keramische bbq’s. Klinkt spannend vind je niet? De keukenbrigade kookt de sterren van de hemel, het restaurantteam is bijzonder gastvrij. Kortom, onze eerste aanrader voor jou dit jaar! Adres: Baanweg 96, 8556 XN, Sloten (085 2080139) www.demallemok.nl

Wacht niet met reserveren!!
Hebben we jullie geïnspireerd? Krijgen jullie er ook al weer zin in? Wacht dan niet te lang met reserveren want het gaat nu wel erg hard. Hemelvaart en Pinksteren zitten zo goed als vol en ook het hoogseizoen begint al aardig vol te raken! Op dit moment is er geen reden dat we onze deuren niet kunnen openen op 1 april. Maar we houden een slag om de arm. Door de onvoorspelbare situatie rondom Covid-19 kunnen er nog wel eens maatregelen wijzigen. Blijf daarom wel onze website en onze Facebookpagina in de gaten houden.

Bekijk de nieuwsbrief