Heegwater 1: Houd het hoofd koel en het hart warm!

Eindelijk, na een lange winterslaap mogen we weer open. Het zijn spannende tijden voor iedereen van ons. Op dit moment is er geen reden dat we onze deuren niet openen op 1 april. Net als hopelijk de rest van Nederland volgen we nauwgezet alle maatregelen van de overheid. Voor de centrumfuncties, zoals de receptie en toiletgebouwen gelden voorzorgsmaatregelen.

Wij beseffen dat maatregelen per dag kunnen wijzigen. Blijf daarom onze berichten volgen op Facebook en op de website. Zorg ondertussen goed voor jezelf en je naasten!

Wij hebben de slaap uit

De winterslaap betekent niet dat we echt hebben liggen dutten, we hebben weer bergen verzet. Letterlijk, want rondom het toiletgebouw zijn karrevrachten vol zeezand gestort. Er zijn mooie pergola’s gebouwd en we hebben we hier en daar – je leest het goed- wat duinplanten neergezet. Zo krijg je ook rond het toiletgebouw wat meer een vakantiegevoel.

Verrassende pure kookkunst in Joure

Zoek je nog een mooi adresje om dit voorjaar een avondje culinair verwend te worden? Schuif dan aan bij Marten & Nely van restaurant Zuiver aan het Douwe Egbertsplein in Joure. Geniet hier van een wisselend 2-gangen menu. Ingrediënten uit de regio. Seizoensproducten. Geen verspilling. Elke gang een verrassing. Wegens het Coronavirus moet het restaurant voorlopig nog even haar deuren gesloten houden, maar Marten en Nely hopen op niet al te lange termijn weer open te mogen. Koop nu alvast een cadeaubon (vanaf 50 euro). Daarmee steun je niet alleen het restaurant, maar krijg je van Marten en Nely ook een heerlijk flesje wijn bij je lunch of diner. De cadeaubon is alleen verkrijgbaar tijdens de Coronasluiting.

Als het weer kan is Zuiver open van dinsdag t.m. zaterdag vanaf 12h. Een 2-gangenmenu kost € 27,50 p.p. Meer info: 0513-417070.

Bekijk de nieuwsbrief