Heegwater 1: kom, naar de camping

Het is weer voorbij, deze lange, koude en vooral natte winter. Wat hebben we zin in het nieuwe kampeerseizoen! Een bijzonder jaar, 2018. Niet alleen Leeuwarden, maar heel Friesland is dit jaar Culturele Hoofdstad van Europa (LF2018). Ook op onze camping zal daar van alles van merken!

Lente, mijn dartel doet het weer..

De natuur explodeert de komende maand! De zon schijnt steeds meer, planten, bomen en bloemen gaan weer groeien en dieren zetten hun nageslacht op aarde. Misschien is april wel de mooiste maand om dit alles te bewonderen op de Poelen. Pak een kano en glij eens geruisloos door de slootjes en meertjes. Wedden dat deze safari je lang zal heugen! De huppelende lammetjes, de fuut met haar jong op haar rug…Bij ons huur je al een kano voor € 5,15 p.p.

Altijd weer spannend, wat de afwas brengt…

Helaas is de opknapbeurt van het toiletgebouw nog niet helemaal af. Dat hadden we wel graag gewild, maar de combinatie van veel werk en het aanhoudend slechte weer maakt dat we nu nog de puntjes
op de i moeten zetten. We zijn zelf echt blij met de nieuwe looks en zijn reuze benieuwd hoe het jullie zal bevallen. Zo wordt afwassen een nog leuker en gezelliger klusje!

Lees meer