Heegwater 1: Lalala (bijna) lente!

’t Is maart en we wrijven de winterslaap weer uit onze ogen. Nog even en er komt weer leven in de brouwerij op de camping!

Tijdens de winter hebben we even een tandje minder hard gewerkt, maar stilzitten was er niet bij. Naast het onderhoud aan onze vele bomen en struiken, is ook de steiger van veld 6 voorzien van een nieuw dek. Het drainage systeem is nagelopen, doorgespoten en daar waar nodig vervangen. Het straatje bij de chalets ligt er weer strak bij en in het voortuintje bij de receptie zijn de wereld aan zomerse bloemen geplant. Verder hebben we veel tijd besteed aan samenwerkingen met de creatieve sector.

Opening watersportseizoen Heeg

Zaterdagmiddag 22 april, om 13.00 uur, is de feestelijke muzikale opening van het nieuwe Watersportseizoen Heeg-Woudsend-Gaastmeer 2017. In Heeg geniet je o.a. van een braderie en preuvement in het feestelijk versierde centrum. Aan het Dekdweilfestival die dag in Heeg nemen dit jaar zes dweilorkesten deel. Inwoners en winkeliers bieden lekkere hapjes en drankjes aan. Ook vindt er een opwindende flyboard-demonstratie plaats. Verbindend element tussen de festivals is een vaarverbinding tussen Heeg en Woudsend, met twee klassieke salonboten.

Meer lezen?