Heegwater 1: Lekker weer LENTEKRIEBELS!

Trek je tent van zolder, rij je caravan uit de schuur. Het is LENTE! We gaan weer open. 1 april is het zover, de dag waar we al weken naartoe werken. En hoe! Wat hebben we weer veel gedaan om het onze gasten naar de zin te maken. Altijd zo leuk om jullie enthousiaste reacties straks weer te horen. Benieuwd waar we dan zo druk mee waren?

Werelden komen samen op de camping.

  • Een reiziger die niet van kaarten of wereldbollen houdt, is bijna niet te vinden. Vorig jaar verzamelden we een paar prachtige globes, die nu staan te shinen in het toiletgebouw aan de dameskant.
  • Het andere toiletpaviljoen is deels verplaatst. Er is een mooie strechtent overheen geplaatst, zodat het paviljoen er niet alleen aantrekkelijker uitziet, maar je kunt er ook droog en in de luwte afwassen.
  • Op veld 5 is ook het nodige veranderd. We plaatsten er een aantal nieuwe circulaire verhuuronderkomens.
  • En dan de entree… Om onze gasten fleurig welkom te heten krijgt de border aan de parkeerplaatsen bij de receptie nieuwe aanplant van bloeiende planten en struiken. Zo helpen we tegelijkertijd de biodiversiteit op de camping een handje. Ook de receptie gaat eraan geloven. We krijgen een nieuwe balie, die hopelijk voor het hemelvaartweekend klaar is. Natuurlijk – je kent ons – is ook deze circulair.

Helaas…..

Wij moeten er ook aan geloven. Door de enorm gestegen energiekosten moesten we onze douches voorzien van € 1 muntautomaten. Grondstoffen als olie, maar ook hout en dergelijke zijn inmiddels zo schaars, dat we echt overal de tekorten voelen. Voor ons een extra stimulans om onze camping nog meer circulair te gaan organiseren!

Pareltjes strooien

Net als voorgaande jaren willen we jullie graag weer tippen over de prachtige pareltjes in onze regio op het gebied van cultuur en circulair ondernemen. In elke nieuwsbrief kaarten we er een paar aan.

Lees verder