Heegwater 1: Vaarwel winter, hallo lente!

Nog even en dan komt er weer leven in de brouwerij op de camping. Wij hebben er al zin in! Wat we allemaal gedaan hebben deze winter? Lees er alles over in deze eerste ‘Heegwater’ en kijk mee achter de schermen.

Het seizoen gaat beginnen

Vanaf 1 april is onze Watersportcamping in Heeg weer geopend. De eerste gasten komen al voorzichtig hun stekkie gereedmaken voor weer een mooi seizoen kampeer- en waterplezier. Dat betekent tentdoek schoonmaken, meubilair onder de hoezen vandaan en meer van dat heerlijke ontspannen kampeergedoe.

Super make-over voor onze chalets

Wij vonden het tijd om onze zes chalets te pimpen en daar wilden we echt iets bijzonders van maken. Wij vroegen interieurontwerpster Paulien Wouda om voor ons 6 verschillende moodboards te maken variërend van ‘controle’ tot ‘hysterie’. Zes prachtig gestylede chalets met voor ieder een andere woon-
beleving. Want niemand is hetzelfde. De chalets zijn volledig gestript en echt he-le-maal in het nieuw gestoken. Lisette Folkertsma van woonwinkel Kreaz uit Makkum heeft geïnspireerd op de moodboards de chalets ingericht met voornamelijk Dutch design en als het even kon Fries design. Wij zijn reuze trots op het resultaat. In de volgende Heegwater vertellen we meer en hebben we ook de foto’s.

Kleurrijk kamperen

Dichtbij de natuur leven, elkaar ontmoeten en beter leren kennen staat voorop bij onze camping. Campinggasten en watersporters zijn van oorsprong kaaskoppen om het maar even oneerbiedig te zeggen. We bedoelen dat het door en door Nederlandse liefhebberijen zijn. Het zit ons in het bloed, zeg maar. Op verzoek van Watersportcamping Heeg gaan studenten van Stenden Hogeschool Leeuwarden onderzoeken hoe zij de camping kunnen laten ‘verkleuren’. Oftewel: hoe verleid je ‘nieuwe Nederlanders’ om ook te komen kamperen, ontmoeten en integreren. Ook stelden wij de vraag hoe je jongeren die kamperen associëren met festivals en muziek naar de camping krijgt? Het onderzoek is in volle gang. We houden je op de hoogte…

Download de nieuwsbrief