Heegwater 2: Campingleven in beweging!

Lekker sportief buiten bezig zijn of op zoek naar nieuwe outdoor activiteiten? De actieve kampeervakantie is trending. Watersportcamping Heeg doet er nog een schepje bovenop. Lees meer over avontuur en uitdaging voor alle leeftijden in deze tweede ‘Heegwater’.

Bootcamp: Durf jij het aan?

Watersportcamping Heeg is een inspirerende omgeving voor een bootcamp. De dijk, het strandje, het water: mogelijkheden genoeg! Vanaf zo. 24 april starten wij, in samenwerking met Sportcentrum Prim uit Sneek, met bootcamps op de camping. Check onze Facebookpagina. Doe mee! Dat kan al voor een introductieprijs van €8,- . Inschrijven kan via Facebook of met het antwoordformulier op de camping tot 2 uur voor aanvang. Iedereen vanaf 14 jaar is welkom! Schrijf je in!

Waterbattlecamping Heeg

De watervoetafdruk van onze camping bedraagt maar liefst 1236 kub/per jaar. Duurzaamheid vinden we belangrijk en we willen graag het milieu ontzien. Het is dan niet meer dan normaal dat we een bijdrage leveren. Wij dagen onze gasten uit om dit jaar minder schoon water te verspillen. Voor elke kub schoon kraanwater die we dit jaar met z’n allen minder gaan verbruiken, storten wij € 10 naar het goede doel. Eén kub schoon kraanwater kost ons op dit moment € 1,- dus we belonen de financiële besparing door het bedrag te ver-10-voudigen! Doen jullie mee? Door inspirerende teksten motiveren wij jullie het waterverbruik aanzienlijk te verlagen. De opbrengst van de uiteindelijke besparing doneren we aan ‘Join the pipe’.

Maandag SUP-dag

Als je nog nooit op een SUP board hebt gestaan, is het moeilijk je voor te stellen hoe verslavend deze activiteit kan zijn. Maar geloof ons als wij zeggen dat het één van de leukste workouts is die er bestaat. Je kunt bijna niet dichter bij de natuur staan dan met een board en een peddel en dat in Heeg met haar prachtige watterrijke omgeving. Voor beginnende en gevorderde SUP-ers gaan wij dit seizoen de mogelijkheden en activiteiten uitbreiden. Onze SUP instructeur Aukje coacht de komende weken elke maandagavond elke SUP-er naar betere prestaties. Dat doet ze voor iedereen die dat wil, ook voor gasten van onze camping.

Inmiddels is er al een tweede groep gevormd. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook hier geldt: aanmelden kan via Facebook of bij de receptie op de camping. Hup op de SUP!

Snapchat

Nieuwsgierig als we zijn wilden wij ook met de volgende social media rage kennismaken: Snapchat. Wat is er zo leuk aan Snapchat? Het lijkt wel wat op Instagram, maar hier draait het vooral om de filmpjes en het delen van het HIER en NU. Delen wat je doet, ziet en meemaakt. Snapchat bewaart alles slechts 24 uur, niks definitiefs, gewoon een moment om te delen. Watersportcamping Heeg probeert graag wat nieuws en dus zijn wij nu actief op Snapchat! Volg ons op : Watersportheeg, of voeg ons toe met de snapcode.

Download de nieuwsbrief