Heegwater 2: Lammetjes dartelen in de wei. Vogels flirten: hopla een ei!

Juist in deze vruchtbare maand is het Poelengebied tegenover de camping prachtig om te bezoeken. De natuur geeft een explosie van nieuw leven, dat je daar perfect kan bewonderen vanaf een kano of een sup board. Het toeristen seizoen is, ondanks alle beperkende maatregelen vanwege Corona, toch losgegaan en dat zie je ook op de camping terug. 

Leuk! We hebben er een nieuwe hotspot bij in hartje centrum Sneek! 

Vintage Schathuis en Theesalon FILSEN is een betekenisvolle plek, waar je ontmoet, vindt, proeft en geniet. Een (h)eerlijke stek aan het Grootzand 27 met een diversiteit aan vintage schatten, zoals o.a. woonaccessoires, meubelen, serviesgoed, sieraden, speelgoed en boeken. In de theesalon bereiden ze eigen merk losse thee met gezuiverd water. Bijpassende hapjes, een vintage high tea, slow koffie of cappuccino, het kan allemaal. Alle theeën zijn ook voor thuisgebruik beschikbaar. Shop-in-shops met vintage kleding, planten en stekjes én een speelplek voor kids maken de winkel tot een warme plek om te zijn. Kom slow shoppen, thee proeven en laat je vooral inspireren!

FILSEN – Grootzand 27 in Sneek – www.filsen.nl – Instagram en Facebook: @filsen.nl

Doe je mee? Samen bouwen aan een hotspot van creativiteit?
Alle culturele activiteiten liggen dit voorjaarsseizoen plat vanwege de coronacrisis. In deze coronoatijd is alles anders. Kunstenaars en muzikanten zoeken naar alternatieven om toch in contact te blijven met hun publiek. En daarvoor is ruimte nodig. En laten wij nu net heel wat grassprieten over hebben op de camping. Dat biedt kansen. Ben jij of ken jij een muzikant die lekker wil komen pingelen op onze camping? Of een kunstenaar die graag hier zijn kunsten wil vertonen? Een danser? Een cabaretier? Laat het ons weten! Wie weet kunnen we samen een mooi project optuigen. Juist nu de culturele sector zijn agenda leeg heeft moeten maken en wij als camping weer open mogen kunnen we elkaar ondersteunen. 

Het anderhalve-meter-toiletgebouw. Hoe dan?
We weten nog niet wat Mark Rutte ons op 13 mei gaat vertellen en of de maatregelen voor onze camping dan ook weer zullen veranderen. Er is een kans dat we misschien onder bepaalde voorwaarden het toiletgebouw open mogen maken. Misschien met deurbeleid, of een andere creatieve oplossing. Daarom zoeken we nu al graag samen met jou naar mogelijkheden en ideëen. Want twee weten meer dan één, toch? Ben jij bijvoorbeeld bereid om eventueel twee uurtjes “Deurbeleidpolitie” voor ons toiletgebouw te zijn? Misschien kunnen we daardoor wel het toiletgebouw openen stellen. Of misschien heb jij nog wel een veel beter idee. Laat je het ons even weten? 

Lees hier de nieuwsbrief