Heegwater 2: Lente als de vogels de plek van je wekker innemen…

Op de camping merk je pas écht dat het lente is. Kamperen is wat ons betreft zo dicht mogelijk bij de natuur overnachten. Maar ook eenvoudig nieuwe mensen ontmoeten maakt kamperen zo aantrekkelijk.

Steeds weer kijken we hoe we die natuurbeleving op de plekken waar onze gasten binnen komen voelbaar kunnen maken. Zo staat onze receptie vol met allerhande planten. Bij de verhuurchalets stonden altijd al leuke BacSac’s met moestuintjes. Maar nu hebben we ook in elk chalet een heuse growkit om zelf oesterzwammen te kweken. En daar hoef je echt geen groene vingers voor te hebben. Het enige dat je nodig hebt is koffiedik en wat geduld. Op de receptie hebben we deze growkit trouwens ook te koop (€ 14,95). Leuk voor jezelf of als origineel en duurzaam cadeau.

Culinaire niet te missen hotspot van de maand mei

Aan de Houkesloot in Sneek ‘moet’ je op zoek naar restaurant Houke, dat sinds kort geopend is, maar meteen al een lekker adresje is. Het is gevestigd in een prachtig industrieel gebouw (Lokaal55), dat tot 1996 dienst deed als het gemeentelijk abattoir van Sneek, maar nu fijn, stoer en comfortabel is ingericht. Op deze bijzondere locatie koken Ultsje, Marco, Nils, Timo en Gea hun heerlijkheden met verse producten, liefst uit de omgeving en duurzaam/biologisch. Per seizoen is er een à la carte kaart, maar je kunt je ook laten verrassen door
de koks. De bediening ontvangt je vriendelijk en serveert passende dranken bij de gerechten. Bij mooi weer doen ze dat buiten op het terras aan het water en anders lekker binnen, eventueel bij het haardvuur. Houke is goed bereikbaar over het water en over de weg; aanleggen en parkeren is gratis.

Meer info of reservering?
Bel naar 0515-460321 of kijk op www.restauranthouke.nl

Happy full moon

18 mei is het volle maan. We hebben Yogadocent Jolinde Lampe, oudstagiair van onze camping, bereid gevonden om die avond vanaf 20.00 uur een ‘lunar flow’ te verzorgen. Het enige dat je mee hoeft te nemen is een fijne handdoek. Iedereen kan meedoen en ervaren wat de volle maan voor extra effect op je heeft in combinatie met deze yoga oefening. Na afloop krijg je een heerlijke kop kruidenthee.

De kosten bedragen € 12,50 p.p. Let op: aanmelden vóór 15 mei op tel.nr. 0515-442328.
Wees snel, want er is maar beperkt plaats!

Lees meer