Heegwater 2: Lentekriebels

straal, huppel, flierefluit en krokus!

De eerste kikkertjes zijn alweer gespot, in het weiland van Hendrik dartelen de eerste lammetjes en zopas ook de eerste moedereend met jonge “piekjes” gespot. De lente laat zich in volle glorie zien. Elke dag ontdekken we weer nieuwe bomen met blad, bloemen en bloesem. De hoogste tijd voor de start van het drukke toeristische seizoen! Mei zit dit jaar vol met lange weekenden en natuurlijk de meivakantie! Daarom doen we extra ons best om met nog meer goede tips te komen.

Deze keuken is gekruid met liefde & sfeer…

Aan de overkant van het water aan de Mardijk 13 in Elahuizen ligt de Nieuwe Melkfabriek van Sandra en Otto. Een unieke plek om te ontspannen en te genieten van (h)eerlijk biologisch eten uit de regio. Deze hotspot is vooral prima te bereiken via het water. De Nieuwe Melkfabriek is een eetcafé waar je gezellig op het terras of binnen kunt genieten van al het lekkers. Sandra en Otto zouden het hartstikke leuk vinden je te mogen ontvangen bij De Nieuwe Melkfabriek!
Info: www.denieuwemelkfabriek.nl/nl/ of bel 0514-700224/06-38427700.

Als je dit leest ben je gelukkig!

Is het je al opgevallen dat er steeds weer “verse” leuke quotes op de spiegels in het toiletgebouw geschreven worden? Onze zoon Maarten maakt er hele kunstwerkjes van. Hans (plek nr. 121) had ook al een heel mooie bij ons aangemeld: “Een goede bui kan tegen alle regen!” De hele winter hebben wij al quotes zitten verzamelen, maar jij hebt ook vast ook wel een mooie, laat je het ons weten?

Lees meer