Heegwater 3: De prachtige zomerse dagen

‘Jou dy del en griem gewoan wat troch!’*

De eerste twee maanden van het kampeerseizoen 2018 zijn alweer voorbij. Wat een prachtig voorseizoen hadden we. En nu zijn we klaar om de zomer in te stappen. De prachtige zomerse dagen die we al hebben gehad, smaken immers naar meer, of niet?
*= Fries & betekent: ‘Doe effe niks en rommel gewoon maar wat aan’

Dè tip van Mikko..

We vroegen onze Mikko welke winkel hij nou de moeite waard vindt om extra voor om te gaan lopen. Zonder twijfel zei hij: dat is Bascule aan de Peperstraat in Sneek. Waarom? Omdat hier èn leuke dingen worden verkocht èn omdat die met veel liefde worden verkocht en vaak ook gemaakt door mensen met een beperking. Trouwens, die Peperstraat is misschien toch al het leukste winkelstraatje van Sneek, zeker de moeite waard om even te gaan kijken!

Karin doet een dansje!

Ein-de-lijk zijn ZE aangekomen, al die te leuke kopjes, borden en schalen van Urban Nature voor in de chalets. Twee jaar geleden waren alle chalets al helemaal gestript. Alleen het serviesgoed was niet vervangen. Een doorn in het oog van Karin. Het kostte de nodige psychologische terreur – je weet hoe vrouwen kunnen drammen – maar toen was ook Jacob om. Dus eindelijk geen ‘bejaardenhuis-serviesgoed’ meer, maar prachtig servies van Urban Nature, een mooi Nederlands merk, geproduceerd met respect voor de planeet! Zoek maar eens op: www.urbannatureculture.com

Om op te eten, zo lekker!

Wij, Polletjes, zijn gek op eten en helemaal als het Surinaams is! Bij Ken’s Eatcorner in Sneek kun je onvervalst Surinaams eten bestellen. Bij een flinke bestelling wil Ken het ook nog zo op de camping afleveren. Ideaal wanneer je een keertje laat van het water komt en toch nog even heerlijk met elkaar wil eten. Eten kan aan het Kaatsland 56 te Sneek. Reserveren of bestellen dan even bellen: 06-48192756. Let wel op, het gaat echt op zijn Surinaams, dus op tijd bestellen. Neem er de tijd voor!

Lees meer