Heegwater 3: Het regent zonnestralen

Begin juni alweer, nog even en de tijd van lange zomeravonden breekt aan. Voor het zover is natuurlijk éérst even onze derde Heegwater lezen, vol met grote en kleine nieuwtjes en weetjes. Maar ook met groot nieuws: Kijk snel op pagina 2!

Enter with a happy heart!

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zich welkom voelen op onze sfeervolle camping. Daar doen wij ons best voor en dat doen wij het liefst persoonlijk. Maar ook wij moeten slapen. De vraag was hoe kunnen we dat gevoel in de duisternis, als wij misschien al op één oor liggen, toch wat verlichten? Zo kwamen we op het idee van de vrolijk gekleurde lampjesslinger, die sinds kort de ingang van de camping belicht.

WOOt wOOt! Heeg tasty komt eraan!

Samen met studenten van Stenden Hogeschool en streekmarkt Hearlik Heeg, bereiden wij een innovatief foodevent “Heeg Tasty” voor. Foodtrucks vol zomerse lekkernijen, workshops en presentaties. En als klap op de vuurpijl een ‘dinner in the dark’ restaurant. Spannend! Kijk ook even naar deze promo! Kom lekker rondscharrelen, strijk neer en geniet van de lekkere hapjes. Maar vergeet niet , er zit ook een gedachte achter. Eten is belangrijk tijdens een vakantie. Wij willen onze gasten laten kennismaken met lekker eten en dan in het bijzonder gezond, duurzaam geproduceerd eten. We willen jullie inspireren en energie geven, zodat jullie er thuis met een glimlach rond jullie mond aan terug kunnen denken. Heeg Tasty start op 18 juni om 14.00 uur en duurt tot 20.00 uur. En…we heffen geen entree!

Doe mij maar een weekendje hysterie…

En dan: het GROTE nieuws. In onze eerste Heegwater vertelden we over de nieuwe inrichting van onze chalets, apetrots zijn we daarop! Leuk dat we het jullie nu ook kunnen laten zien. Elk chalet is origineel en heeft een eigen karakter: artistiek, strand, natuur, industrieel, hippie en hysterisch. Aan onze gasten de keus wat hun aanspreekt en waar zij zich thuis voelen. In welk chalet voel jij je thuis?

Download de nieuwsbrief