Heegwater 3: Voel de vrijheid van alles mooi te maken, #loesje

Voel de vrijheid van alles mooi te maken, #loesje
Langzaam aan komen we met elkaar uit de intelligente lockdown. Veel iinternationale gasten annuleren, maar Nederlandse gasten hebben massaal een kampeerplek geboekt voor de komende zomer.

Nu alweer mogen de toiletten overdag van 9h tot 18h open, maar wel alleen als we dagtoeristen hebben die een surfplank of kano huren. Het is nog even behelpen, maar vanaf 1 juli mag het hele toiletgebouw weer open. En daar kijken we naar uit!

Door de corona moesten we prachtige projecten in de ijskast zetten, maar hebben we ook weer nieuwe kansen kunnen aangrijpen. Zo zullen er vanaf half juni een vijftal compleet ingerichte safarihuurtenten komen pronken op veld twee. We zijn nu nog even druk met alles aanleggen en mooi maken. En dan zijn deze beauties te huur. Voor dit seizoen is ons team weer uitgebreid met enkele nieuwe medewerkers, die ons komen ondersteunen bij al onze werkzaamheden. Ook daar zijn we reuze blij mee. Kortom, wij hebben de afgelopen weken geen saai moment beleefd!

De hotspot van deze maand
Sterk en sVeer in Sneek, Een winkel waar je niks vindt wat je nodig hebt, maar waar je heel blij van wordt! Door de verhuizing nog meer prachtige woonaccecoires, kleding, meubels en speelgoed!

Sterk en sVeer nu in een nog mooier pand met nog meer moois wat je helemaal niet nodig hebt!
Ze verkopen niks wat je nodig hebt, maar je wordt er wel heel blij van’. Dat is waar ze voor staan en wat ze graag over willen brengen. Vanaf het begin zijn ze een voorloper in mooie merken, gekke acties. Het bij elkaar brengen van bijzondere spullen, woonaccessoires, kleding, meubels, speelgoed en lifestyle producten zorgt voor een beleving. ‘Het lijkt net alsof je live door instagram wandelt’. Sterk & sVeer vind je aan het Grootzand 48 in Sneek.

Hoera, een Heel Handig Helikopter-Hebbeding!
Alsof je een helikoptertje op tafel hebt… Een echt handige kampeergadget die onze nieuwe medewerkster Jacqueline tegen kwam: het ultieme vliegenscherm om je eten te beschermen. Zie https://klavuque.nl/products/klavuque-insectenverjager

Een heerlijke restauranttip van ons voor jullie!

In het hartje van Friesland vind je Frisone Pazzo. Je kunt er genieten van hemelse pure, eigentijdse Italiaanse gerechten. Verwennerij! Frisone Pazzo is gevestigd in de voormalige technische school van Heerenveen. De jonge chef-kok Nick Twickler werkte vier jaar als souschef bij Het Ambacht, één van de beste restaurants van Friesland. En dat proef je! Bij Frisone Pazzo gaat hij vol voor zijn liefde voor de Italiaanse keuken. Met verstand van smaak en met echte aandacht voor mooie ingrediënten, serveert hij op eigen wijze diverse pastagerechten, salades en andere Italiaanse culinaire lekkernijen. Smaakvolle creaties zonder opsmuk. Burgemeester Falkenaweg 56, 0513-232 172.

Bekijk de nieuwsbrief