Heegwater 4: Alle dagen feest! Zet dat maar in je agenda!

Houd je van kamperen, buiten zijn, gezelligheid én creatief vermaak? Dan kan het haast niet anders dan dat je van onze activiteiten blij gaat worden:

19 Juli Strandconcert met LAILA & TIM, akoestische songs.

22 Juli DE NEDERLANDSE REISOPERA
komt langs met 2 kleinschalige campingopera’s!

’s Middags is er een kindervoorstelling en ’s avonds spelen ze MAGELONE EN PETER, een kort muzikaal verhaal dat zich afspeelt op een camping, waarbij hun caravan werkelijk een sleurhut wordt.

30 Juli Davido circus
Davido’s Circustheater is een circus, maar dan anders. Het is een solovoorstelling over de melancholie van de clown en het overwinnen van tegenslagen. Het lijkt een dag als iedere andere dag. Totdat het rustige leven van Davido plotseling wordt verstoord. Hij vindt een baby. Vanaf dat moment is alles anders, want de baby is niet snel tevreden. Davido jon-gleert, balanceert en maakt muziek en als dat niet genoeg is wordt de hulp van het publiek ingeroepen. Kaarten à € 7,50 zijn een half uur voor aanvang (18.30 – 19.00 uur) te koop aan de kassa van Davido’s Circustheater.

Vanaf 26 Juli gaan we los! Smeer de kelen alvast maar goed.
Zing jij mee met ons campingkoor onder leiding van de zussen Christie en Mechtild de Wit? Zingen ontspant, geeft plezier en verbroedert. Ervaring hoef je niet te hebben.Het repertoire bestaat uit popliedjes, canons en kampvuurliedjes. De repetities zijn van maandag t/m donderdag van 20 tot 21 u. en op vrijdag mag om 20 u.de hele camping komen luisteren. Van 26 t/m 30 juli en van 9 t/m 13 augustus.

Lees verder