Heegwater 4: Een zomerleven buiten

Het is juli! De maand dat de zomervakantie begint. Hopelijk kunnen we deze maand gaan genieten van lekkere zomerse temperaturen en mooie avonden op ons dijkje. In deze nieuwsbrief o.a. een recept voor een heuse campingcocktail, een Pop Up Dinner op de dijk en mooie plannen van onze zoon Maurits… lees snel meer in Heegwater nummer vier!

Pop Up Dinner op de dijk!

Het lijkt ons zo leuk om tijdens een tropische dag weer eens met elkaar te eten op de dijk. Een verzameling vrolijke mensen die houden van een avontuurlijk buitendiner en spontaan gezelschap. Iedereen maakt zijn lekkerste eten klaar en gaat met tafel en stoelen naar de dijk om daar met elkaar te eten en van elkaars kookkunsten te genieten. En met een beetje geluk genieten we met zijn allen van een mooie zonsondergang. We weten alleen nog niet wanneer. We hebben twee dagen voorbereiding nodig, maar aangezien we een grote kans hebben op prachtig warm weer – de zomer is immers pas begonnen- kan het zomaar zover zijn. We hangen dan informatie op in de toiletgebouwen. Maar houdt ook onze Facebook pagina in de gaten.

Stilzitten is er niet bij

Er is zoveel te doen op en rond onze camping, dat je bijna niet stil kunt blijven zitten. Naast alle watersportmogelijkheden die onze camping biedt, zijn er tijdens het hoogseizoen weer allerlei lessen te boeken. Kies maar uit:

Optimisten groepslessen:
elke dins-, woens- en donderdagmiddag/-avond

Individuele zeil-, surf- en sup lessen:
in overleg met de instructeurs

Bootcamps:
elke zaterdagochtend, mits er op vrijdagmiddag voldoende aanmeldingen binnen zijn. Een uurtje bootcamp kost je € 8,00.

Meer weten? Loop dan even bij de receptie langs.

Maurits’ Zomer Jongeren Journaal

Maurits is onze jongste zoon. Het kan zo maar zijn dat Maurits deze zomer eens bij jullie aan tafel aanschuift. Als dat mag natuurlijk. Of dat hij jullie vraagt of hij samen met jullie de dag mag doorbrengen. Waarom? Wij hebben Maurits gevraagd om telkens een dag van een van onze jonge gasten in beeld te brengen, waarbij deze natuurlijk hun toffe adresjes en leuke activiteiten in onze regio verklappen. Hij filmt en monteert een leuk aandenken voor de gast zelf, dat meteen voor onze andere jonge gasten een bron van inspiratie kan zijn. Ben jij tussen de 10 jaar en 18 jaar, dan kom je aanmerking. Meldt je dan aan bij de receptie. Onze razende reporter staat te popelen om contact met je op te nemen. Ken je iemand die het leuk zou vinden, laat het ons dan ook even weten.

Plannen, ideeën, concepten, acties

Achter de schermen zijn we druk bezig met het ontwikkelen van leuke hoogzomer acties. Wat? Dat kunnen we nog niet concreet zeggen, maar zodra dat wel kan, zijn jullie de eersten die het weten. Check regelmatig onze Facebook pagina. We houden je op de hoogte. Trouwens, kennen jullie nog mensen die ook wat kunnen betekenen, laat het ons weten. We zijn altijd opzoek naar theatergezelschappen, muzikanten, inspirerende sprekers, kruidenvrouwtjes, noem maar op. Alle jullie tips zijn welkom. Met elkaar kunnen we nog toffere avonturen maken!

Download de nieuwsbrief