Heegwater 4: No stress, relax, ‘t is zomer…

Hooggeëerd publiek, zit u er klaar voor? Helemaal in de relaxstand, in totale overgave aan het fijnste seizoen in het jaar? Jazeker: het vakantieseizoen, het kampeerseizoen oftewel ZOMER! Enjoy!

Writer’s Block mural art Festival in Leeuwarden

Van 12 tot 14 juli kun je een kijkje nemen bij de grootste gratis viering van openbare kunst van het noorden, het Writer’s Block Mural Art Festival. Mural art en street art in al zijn vormen en verschijningen staat centraal en maakt Leeuwarden nog kleurrijker dan het nu al is. Een hele parkeergarage als canvas voor meer dan 30 nationale en internationale graffiti-artists. Tijdens de Writer’s Block Jam nemen zij in een paar dagen de binnen- en buitenkant van Parkeergarage de Klanderij onder handen. Zin om dit massieve kunstwerk te zien ontstaan?
Meer info: www.facebook.com/WritersBlockLeeuwarden

Lust jij plasticsoep?

De vervuiling van de zee neemt hand over hand toe. Plastic rietjes, bestek, bordjes, draagtassen verpakkingen etc. dragen bij aan de vorming van een steeds dikkere plastic soep met alle gevolgen van dien voor mens en dier. Weet jij eigenlijk wel hoe schrikbarend veel eenmalig plastic je aankoopt? Vast niet. Daarom vragen we je om op zaterdag 27 juli al het eenmalig te gebruiken plastic dat je in je caravan, tent of bus hebt meegenomen om 18.00 uur op een matje buiten bij je kampeerplaats neer te leggen. We gaan dan samen met alle gasten die meedoen, kijken wat ze zoal hebben en gaan dat op film zetten. Dus je flesje shampoo, je tube tandpasta, je fles olijfolie, zoutvaatje, wegwerpbordjes, boodschappentas enz. enz. We zijn benieuwd wat we allemaal te zien krijgen, jullie ook?

If it requires a bikini the answer is yes!

Ben je je bikini of badpak vergeten in te pakken? Wat een geluk! Dan heb je tenminste een goede smoes om nu echt een heel mooi badpak te kopen. Bij Qulotte in Gorredijk kun je prima slagen. Ook voor de mooiste lingerie trouwens! Qulotte is gevestigd aan de Lijnbaan 8.

Lees meer