Heegwater 4: Some of the best memories are made in flip flops!

Juli, de zomervakantie staat op springen! Het leven kan even in de vertraging. Het simpele kampeerleven maakt dat we heerlijke herinneringen gaan maken. De geur van het hooi van de landerijen maakt ons bijna dronken, of zou het komen van de “scheepslimonade”?

Peter en Do, onze vrienden uit Sneek, hebben een geweldige tip voor je

De Koperen Kees, een restaurant in Sneek, tegen het centrum aan, waar uitbater Leo verrassend voor je kookt. De bediening is vrolijk, niets is teveel, het eten fantastisch en gastvrouw Antsje heel vriendelijk. Voor ze hun eigen restaurant begonnen deden Antsje en Leo eerst ruim ervaring op. De menukaart is klein en snel wisselend en de gerechten zijn alles behalve standaard en worden geserveerd op werkelijk prachtig servies!
Meer info op www.dekoperenkees.nl

Heb jij de omhoog klimmende emmer al gespot?

Overal en ergens doet Karin ideeën op om de camping nog mooier en leuker te maken. Nu weer had ze deze wens: een emmer die omhoog tegen de tegeltjes zou lopen. De emmer en de laarsjes had ze al. Zo simpel als het in haar hoofd was, zo lastig was het om een degelijke constructie te maken. Want hoe krijg je nu die schattige, maar slappe laarsjes aan die emmer? Zoon Michiel heeft het gelukkig voor elkaar gekregen. Zo benieuwd of jullie onze klimmende emmer al zijn tegengekomen.

Meer lezen?