Heegwater 5: Hè ja, lekker kamperen!

In april werd ik geïnterviewd voor een artikel op nritmedia, waarbij ik mij afvroeg wat voor seizoen corona voor ons in petto had. Het kon alle kanten op gaan. Nu, enkele maanden verder, is de zomer in volle gang en is het gelukkig gezellig druk op de camping. Nederlanders brengen deze zomer massaal door in eigen land en dat merken we. 

Wat ons opvalt is dat meer mensen, die nog niet eerder hebben gekampeerd, zijn gaan kamperen. Ze weten nog niet precies hoe dat moet, dus hebben we dit jaar heel veel ‘stroomstoringen’, heel veel vragen waar ze last minute nog een gasfles kunnen kopen, of hoe ze de dingen koel kunnen houden. Dit jaar zijn er bijna geen buitenlandse gasten. Leuk om te noemen is de vele (landelijke) persaandacht die we dit seizoen kregen. Zo kwam o.a. het Jeugdjournaal langs en stond er een artikel in Trouw. En daarop kregen we weer veel leuke reacties van (toekomstige) gasten!

Augustus, muziekmaand

Kamperen is te gek. Dat is geen nieuws. Maar waarom te gek als het ook fantastisch kan? Daarom staat augustus op de camping in het teken van muziek. Twee verschillende groepjes muzikanten laten jullie genieten van hun muziek. Wie dat zijn, wanneer en wat ze spelen houden we nog even onder de pet, maar een klein tipje van de sluier oplichten kan wel alvast:

PLAY & STAY

Steeds meer mensen vinden de weg naar de button op onze website: play & stay. Of het nu gaat om de freerunner Zardy of dat een online aanbieder van bloembollen zich meldt, er is al snel iets waarmee wij graag willen ruilen. Neem maar eens een kijkje en wie weet ruilen wij straks ook. Zo blijven we verrassen, kampeer jij op de leukste camping van Friesland en maken we samen de camping nog mooier!

Ga naar play en stay

 

Ga deze zomer mee op ontdekkingstocht door Sneek

Met deze stadswandeling o.l.v. een ervaren gids krijg je op een fijne manier heel veel informatie over het prachtige stadje. Leerzame en leuke weetjes over historie, kunst, cultuur en bouwstijlen. En dat alles ook nog eens op een enthousiaste en aangename manier. Een aanrader dus!

Boeken kan via het Fries Scheepvaartmuseum in Sneek, ongeveer naast IJssalon -12 (ook lekker).
Het minum aantal deelnemers is 4 personen. De stadswandeling is op basis van reservering via het Fries Scheepvaart Museum, duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 4,00 euro per persoon. Voor meer info kijk je op de site van het  Fries Scheepvaart Museum.

Bekijk de nieuwsbrief