Heegwater 5: kom je bij ons sterrenkijken?

Augustus is sinds jaar en dag dé maand om vallende sterren te spotten. En waar doe je dat beter dan bij ons op de camping. Lekker vanuit een luie ligstoel op een donker plekje genieten van het sterrenspektakel. Augustus is ook dé maand van de belangrijkste zomerse sportevenementen in Friesland.

#SKS19 Skutsjesilen

Meer info? www.skutsjesilen.nl

#Sneekweek 2019

Vrijdagavond 2 augustus is de spetterende opening van de Sneekweek met de vlootschouw bij de Waterpoort in Sneek. De Sneekweek is van 2 t/m 11 augustus. Er zijn zeilwedstrijden op het Sneekermeer, kermis, muziek en straattheater om maar wat te noemen. Het hele programma vind je op sneekweekgids.nl

Time for wine!

Dicht bij Leeuwarden, in de Friese gemeente Achtkarpselen, zijn Douwe en Jantiene Broersma trotse eigenaren van de noordelijkste wijngaard van Nederland. Hoe super is het om een wijngaard van onze eigen bodem te bezoeken. Je wordt hier met open armen ontvangen. Het is zo ontzettend leuk om bij deze lieve mensen een kijkje in de keuken te krijgen. Aanrader! Ze organiseren wijnproeverijen, plukdagen en creatieve workshops. Wijngaard de Frysling, Egypte 7, 9286 EX Twijzel, 0511-402859.

Ons kan dit aanbeveel!

Anke en Wiebren zijn de eigenaren van Nuweland, gevestigd in een enorme woonboerderij. Deze prachtige plek is omgetoverd tot een zeer fraaie, moderne ruime showroom waar zij o.a. design meubels en objecten verkopen uit Zuid-Afrika. De meubels zijn vervaardigd op authentieke wijze van natuurlijke materialen zoals hout, leer, kurk en jute en zijn ware kunstwerken op zich.

Lees meer