Heegwater 6: Nog even lekker lanterfanten … doe je mee?

De grote vakantie is jammer genoeg al weer voorbij. Maar wat hebben we allemaal toch een geweldige zomer gehad! Een zomer van mateloos genieten. En nu mogen we nog even een maandje nagenieten van de toegift van de zomer. Appeltjes, appeltjes en nog eens appeltjes. Onze bomen geven weer gul, raap ze gerust op veld 3 of 4 onze Groningse kroon- of sterappeltjes. Heerlijk gezond en je weet zeker, er is geen gif op gespoten! Ook onze rozenbottels zijn klaar om jam van te maken. Wist je trouwens dat rozenbottels enorm gezond zijn? Er zit wel 10 x meer vitamine C in dit vruchtje dan in een sinaasappel.

Leuk! Onze kidsproof tip voor september

Van harte aan te bevelen: Blikspuit. Een gezellig koffietentje waar meer te beleven valt, dan alleen maar koffie drinken. Er is een kinderspeelplaats, een heerlijke leestafel en er zijn ook nog wat spulletjes te koop, zoals tassen, kinderkleertjes en vintage speelgoed. Je moet er even voor naar Leeuwarden, maar dat is sowieso een mooie stad om te bezoeken. Al was het maar voor de M.C. Escher tentoonstelling in het Fries Museum, die je deze maand nog net kunt bekijken, maar daarover zo meteen meer. Blikspuit zit op Over de Kelders 38.
Meer info: www.blikspuit.com

Appeltjes, appeltjes en nog eens appeltjes.

Onze bomen geven weer gul, raap ze gerust op veld 3 of 4 onze Groningse kroon- of sterappeltjes. Heerlijk gezond en je weet zeker, er is geen gif op gespoten! Ook onze rozenbottels zijn klaar om jam van te maken. Wist je trouwens dat rozenbottels enorm gezond zijn? Er zit wel 10 x meer vitamine C in dit vruchtje dan in een sinaasappel.

Lees meer