Watersportcamping Heeg: kamperen en glamping bij de Friese meren

Zijn je kinderen voorzien van een zwemdiploma? Dan is Watersportcamping Heeg een erg leuke camping voor jullie. Voor een weekendje weg of je grote vakantie. Met je eigen kampeermiddel of in een van de huuraccommodaties. Er is voor ieder wat wils. Saskia overnacht er in het laagseizoen in een chalet en deelt haar ervaringen in dit blog.

Watersportcamping Heeg: kamperen en glamping bij de Friese meren

Watersportcamping Heeg ligt, zoals de naam al aangeeft, bij het plaatsje Heeg. Midden in het Friese merengebied is het een ideale uitvalsbasis voor iedereen die graag op het water is. De camping verhuurt o.a. kano’s, SUP-boarden en zeilbootjes.

De eigenaren van Watersportcamping Heeg willen duidelijk de campinggasten laten lachen. Zo staan er vrolijk geschilderde caravans waar in de zomer de extra medewerkers overnachten. Wil je stiekem zoenen? Dan kan je terecht in een telefooncel met gordijntjes. Voor dwarsliggers is er zelfs een speciale tent. Op de bordjes staat niet alleen waar het sanitairgebouw is, maar ook welke kant je op moet voor de zonsondergang. Het zijn kleine dingen, maar ze toveren wel direct een lach op je gezicht en zorgen voor verwondering bij onze kinderen.

In september 2016 genieten we van een heerlijk nazomers weekend op Watersportcamping Heeg.

Lees meer