Jullie leukste stukje aarde krijgt een nieuwe naamEn daar zijn we wát trots op!

Sinds 1987 droeg de camping al de naam Watersportcamping Heeg. Prima en praktisch. Toch ging in de loop der jaren de naam steeds meer schuren. Steeds minder blij werden we ervan. Die naam paste niet meer. We prakkiseerden, wikten en wogen wat af. Heel wat hersenspinsels trokken voorbij, maar we kwamen eruit:

VRIJHEID, want dat voel je op onze camping. Je ontmoet er VRIJ makkelijk mensen. Maar ook je onttrekken aan sociale contacten staat je VRIJ. Het is een heerlijke HAVEN om letterlijk en figuurlijk voor anker te gaan. Hier waar het meer altijd plonsklaar op jullie wacht.

Maar VRIJHAVEN heeft meer! Met anderhalve hink- stap- sprong sta je in het gezellige centrum van Heeg. Of twee keer peddelen en je vergaapt je aan de ongerepte natuur.

In VRIJHAVEN weet je nooit precies wat je kunt
verwachten. We houden van verrassingen. Zoals
verwende nestjes voor luxe kikkers en een Romeo en Juliaplek voor romantische zielen. En de wilde,
verhalende en soms bizarre tips van de receptie
– jullie kennen ons – die blijven.

En er verandert meer. Zo vervangen we de verhuurchalets door circulair gebouwde verhuuronderkomens.
Ja onderkomens, want geen eentje zal hetzelfde zijn!

De velden grenzend aan het strandje zijn bestemd voor mensen met bijzondere kampeermiddelen. Om maar eens wat te noemen: de tot camper omgebouwde brandweerwagen, een vintage caravan of camper, een prachtige bell tent of wat te denken van een motorfiets, waar uit het zijspan een vouwwagen komt! Ook een hypermoderne elektrische zelfvoorzienende camper vinden wij bijzonder.

Op veld 1 en 3 ontvangen we de “gewonere” kampeermiddelen. We juichen hier wel van harte het oppimpen van je kampeerplaats toe. Denk aan leuke vlaggenlijnen en lampjesslingers. Heb je nou zelf geen versier-

spullen dan is er op de receptie een versierbox te
huur om je verblijf op te pimpen!

VRIJHAVEN is meer dan alleen ontelbaar veel grassprieten. Het biedt een weide wereld. Inspiratie voor hoe het leven ook kan. Geen wifi, maar toch surfen. Want geluk zit in de kleine tentjes. Dompel je erin
onder en zeil je eigen zin. Daar aan die waterkant.
Van Heeg.

Vanaf 1 januari 0.00 uur kun je weer reserveren voor het nieuwe seizoen. We behandelen de aanvragen
op volgorde van binnenkomst. Goede & mooie feestdagen en hopelijk spreken we jullie weer snel.

We kijken naar jullie uit!

De POLLETJES,
VRIJHAVEN