Laat de zomer maar komen

Je gelooft het misschien niet, maar soms hebben we zelf ook geen idee waar we allemaal mee bezig zijn! We zijn betrokken bij allerlei projecten, zoals ons spiksplinternieuwe tiny house met een knus driepersoonsbed. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn we ook bezig met het ontwikkelen van een gloednieuw biobased huisje. Samen met architect Fieke Grooters uit Grouw en bouwbedrijf Heeringa uit Witmarsum slaan we de handen ineen. We gebruiken bouwmaterialen die lokaal in Friesland worden geoogst en verwerkt, dus geen riet uit China hier! Het is een flinke uitdaging, maar ook ontzettend leuk, spannend én klaar voor de toekomst. En kijk eens? We hebben zelfs al een eerste schets van hoe ons huisje er mogelijk uit gaat zien!

Bye-bye, muggen!

Muggen zijn de nachtmerrie van elke kampeerder! Gelukkig hebben we een oplossing voor je: een duurzame klamboe van nylon. Zo kun je ongestoord genieten van je nachtrust. Neem snel een kijkje:

https://www.ecomondo.nl/winkel/klamboe-careplus-voor-2-persoonsbed

——
Kan het nog groener?

Tijd voor een update! We zitten midden in het certificeringsproces van The Economy of the Common Good. Dit gaat nog een stapje verder dan de GreenKey-certificering. We hopen dat dit ons zal helpen om nog meer positieve impact te maken. Onze ambitie? Dat onze gasten gelukkiger worden, de natuur groener en de maatschappij liefdevoller, dankzij onze camping. Heb je nog tips voor ons? Laat het ons weten!

Gewoon óver die Sloot!

Ontdek het eeuwenoude Friese polsstokspringen, ooit een praktische manier in Friesland om sloten over te steken. Sinds de eerste officiële wedstrijd in 1767 in Baard, Friesland, groeide het uit tot een populaire sport, bekend als fierljeppen. Een topsprong en een natsprong liggen dicht bij elkaar. Als je in Friesland bent, mag je dit spektakel echt niet missen!

29 juni

13.00 – 14.30 uur
15.30 – 17.00 uur
19.00 – 21.00 uur

Fierljepschans IJlst
Sudergowei 1 c
8651 NE IJlst

——-

Speelse uitdaging

Bij de receptie liggen jeu de boules ballen en tafeltennisbatjes voor je klaar. Maar we willen nog meer spelplezier bieden! Wat voor spelmaterialen zouden jullie graag willen zien? Wat missen jullie nog of wat zou een fantastische toevoeging zijn? Wij zijn benieuwd naar jullie ideeën.

——-

De theedoek die ook handdoek wil zijn … of andersom?

Kamperen betekent goed nadenken over wat je meeneemt vanwege de beperkte ruimte. Dan is deze multifunctionele doek ideaal. Hang de TweeDoek op: één zijde als handdoek, de andere als theedoek. Niet alleen praktisch en stijlvol, maar ook nog eens duurzaam en absorberend. Of je nu afwast of je handen afdroogt, de TweeDoek vinden wij dé tool voor op de camping!

• Vernieuwend design

• 100% biologisch katoen

• Kleurvast, ook na veelvuldig wassen

Wij vinden vooral de mosterdgele kleur geweldig:

https://vij5.nl/webshop/accessoires/theedoeken/design-theedoek-en-handdoek-tweedoek

—–

Try-Out Veldhuis & Kemper in Het Posthuis Theater, Heerenveen

Op zoek naar een avond vol verrassingen en lachsalvo’s? Kom dan op 20 juni naar de try-out van de nieuwe voorstelling van Veldhuis & Kemper in Het Posthuis Theater, Heerenveen. Het duo staat nog in de startblokken; geen titel, geen vastomlijnd plan. Wat staat er dan wel op het programma? Ze hebben hun relaties en zichzelf al uitvoerig besproken in eerdere shows. Nu is het tijd om de wereld in te duiken en te ontdekken wat hen bezighoudt. Jij kunt erbij zijn in dit allervroegste stadium, waar ze op het podium hun weg zullen vinden. Wees er snel bij voor een avond vol bloed, zweet en lachen. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €23,- . Mis het niet!
Meer weten? www.posthuistheater.nl

Babyspam!

De Polletjesfamilie is weer gegroeid. Op maandag 29 april is Morris, Zoon van Tim en onze dochter Nicole, veel te vroeg, tijdens de vakantie in Griekenland geboren. Gelukkig mochten ze na een verblijf in het ziekenhuis al vrij snel weer terugvliegen en kon de rest van de familie deze kleine Griekse rebel eindelijk in de armen sluiten! Komen jullie snel ons nieuwe monstertje bewonderen?

Download de nieuwsbrief