Lente: maitiid!

Hey campers, wat hebben wij veel met de hand gemaaid en geharkt de laatste weken. Niet één keer, maar daarna nog eens en nog een keer. Dat moest wel, omdat onze zitgrasmaaier niet overal kan komen door de badkuip die ontstond door de vele regen. We verlangen net als jullie zó naar een zonnige maand! Gelukkig ziet het er goed uit en kunnen we weer gaan genieten van lange, prettige weken en weekenden! De natuur is misschien wel op haar mooist deze maand. Dus lekker veel naar buiten in mei!

Vrolijk je kampeerplek op
met een duurzame twist!

Waarom maar één feestje per jaar als je het hele jaar door iets kunt vieren? Met de handgemaakte herbruikbare vlaggenlijnen van EcoMondo is elke dag een reden tot feest! De kleurrijke slingers zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor het milieu. Met liefde gemaakt door een sociale onderneming in Nederland, gewoon van reststofjes. Zo brengen deze vlaggenlijnen een vleugje duurzaamheid in je kampeertrips en alle andere vieringen die op je pad komen. Dus waar wacht je nog op?
www.ecomondo.nl/winkel/herbruikbare-stoffen-vlaggenlijn

Geen WIFI, maar wel een TIP!

Geen wifi op de camping? Waarom niet, hoor ik je denken. Nou, wij zien onze camping als een van die zeldzame plekjes waar je nog écht contact kunt maken met anderen. Lekker kletsen, spelen, en van elkaars
gezelschap genieten, zonder constant naar een scherm te staren. Waarom niet eens een boek lezen, muziek maken, of gewoon luisteren naar de geluiden van de natuur? Even ontsnappen aan die digitale ratrace en gewoon genieten van het buitenleven. Natuurlijk heeft internet zijn voordelen. Wij zijn de eersten om dat toe te geven. Vooral bij het plannen van je vakantie is het handig. Eenmaal op de camping kunnen alle telefoons, tablets en laptops mooi achter slot en grendel: RUST!
Vandaar onze TIP!

Ff alles laten lopen…. of Worry less, hike more!

Doe je mee met de 19e Gaasterland Wandeltocht? Ontdek de prachtige routes door het glooiende landschap, de gaasten en kliffen langs de voormalige Zuiderzeekust en oude bossen. Hike je mee? Koop je startkaarten online voor een leuke korting en verzeker jezelf van een plek. Verschillende afstanden beschikbaar:
www.tickettekoop.nl/2024/gaasterland-wandeltocht

Heeg in the spotlight!

Op 9 mei is er het jaarlijks terugkerende grote lente-evenement Heechspanning. Live muziek, theater en markt in ons dorp. Bekijk nu alvast het programma, dan kan je zelf helemaal uitkienen waar je wanneer wat kan beleven! heechspanning.com/programma

Werk aan de camping!

Eind mei verwelkomen we ons 8ste tiny house op de camping! Dit knusse huisje is samen met beeldend kunstenaar Denis uit Den Haag en beddenmaker Yvette uit Grou ontwikkeld. En alsof dat nog niet genoeg is, werken we ook nog aan twee andere tiny houses.
Ze zijn allemaal
gebaseerd op
circulaire principes.
Zo leuk, want elk huisje ontwikkelen we in samenwerking met een ander team.

Èn natuurlijk blijven we druk bezig met het verder
verduurzamen van onze camping. Zo upgraden we nu het warmwatersysteem in de toiletgebouwen. Misschien heb je al gemerkt dat er een nieuwe, bredere deur aan de zijkant van het toiletgebouw is geplaatst. Achter deze deur komt een installatie die zonne-energie gebruikt om het water te verwarmen. Dus, bereid je voor op een groene en schone douche-ervaring!

Download de nieuwsbrief