Heegwater 5: Wilkommen! Welcome! Bienvenue! Bem vindo!

Augustus is traditiegetrouw de meest internationale maand voor onze camping. Juist dan komen gasten uit allerlei windstreken. Dat vinden wij alleen maar extra leuk, want zulke verschillende gasten brengen ook weer een hoop nieuwe inspiratie. Augustus is ook de maand dat wij twee grotere projecten hebben op onze camping. Het eerste is Convoi de Fête op 12 en 13 augustus, waarover later meer en op de laatste dag van augustus start het Nachtkijkers Filmfestival. Drie dagen, twee bioscoopschermen, een vol programma met films en optredens, een strandje, een barbecue in het decor van de mooie Friese natuur.

Dit adresje wil je niet missen…

Nio & Elva in Sneek is een winkel waar je prachtig Scandinavisch design kunt vinden. Mooie woon- en cadeauspullen en in hun stadse binnentuin etaleren ze leuke outdoor items. Erg handig voor onze gasten dus die meer dan gemiddeld outdoor aan het genieten zijn. Je vindt er de mooiste BBQ’s, maar ook prachtige drinkglazen van b.v. Alessi. Ook de ideale winkel als je cadeaus zoekt voor verwende mensen die eigenlijk alles al hebben. Adres: Kleinzand 11, Sneek, nioenelva.nl

De eerste vlaggenlijn bij BlueCamp

Langzaam maar zeker wordt het tentenkamp van gerecycled denim op veld 1 steeds mooier. Onlangs hingen we er de eerste vlaggenlijn op. Natuurlijk is deze vlaggenlijn gemaakt van afgedankte spijkerbroeken. Af en toe ontvangen we weer een stapeltje van lieve gasten. Daar zijn we heel blij mee! De vlaggenlijn is gemaakt door L.A.P. atelier. In dit atelier werken vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met opdrachtjes als deze, hebben de vrouwen weer een budget waarmee ze met elkaar iets gezelligs kunnen doen, zoals een avondje uit naar de bioscoop. Zodra we weer afgedankte spijkerbroeken hebben, kunnen we weer vlaggenlijnen laten maken. Misschien heb jij nog wat kapotte spijkerbroeken liggen?

Lees meer